TISE

Jeg har spart så mye penger på Tise! Men om jeg skal ha møbler, så går jeg på Finn, kan aldri svikte Finn! :D Disse genserne har jeg kjøpt og den skinnjakka fra Zara, har jeg lett overalt etter og endelig fant jeg den! TIL EN SÅÅÅÅ rimelig pris!

Denne venter jeg på at en skal sende, men tror hun sender den imorgen! Ah, jeg elsker Tise! Haha, finner så mye fint!

// I've saved so much money on Tise! But if I need furnitures and stuff, I'll always use Finn. Bought all of these sweaters and this jacket from Zara, I've looked EVERYWHERE and I finally found it!

2 Comments

vickiii

I'm the girl with so many nicknames that I can't even remember them all. I don't blog to get "popular", get followers or get famous. I don't want that. I just do it for the fun, even though I'm a very boring person and I write about my super boring life.