HONEY, I'M HOME

IMG_2940.jpg

HER ER JEG! Jeg kom hjem på onsdag, forrige uke. Har hatt jetlag i 5 dager og snudd døgnet på hodet, så nå jobber jeg med å snu det rundt igjen og skal ikke legge meg i natt, så da er det perfekt å se videre på Friends sesong 2. (Begynte å se det på nytt igjen i LA!) Jeg har selvfølgelig tenkt å fortelle om California-turen og leiligheten som nå er ferdig, i hvertfall stuen, kjøkkenet og "soverommet". Badet blir en annen gang, men jeg er skiiiikkelig fornøyd. Nesten så jeg begynte å gråte da jeg kom hjem, haha!

Så hva vil dere vite først? Leilighet eller California?

Processed with VSCO with c9 preset
Processed with VSCO with c9 preset
Comment

vickiii

I'm the girl with so many nicknames that I can't even remember them all. I don't blog to get "popular", get followers or get famous. I don't want that. I just do it for the fun, even though I'm a very boring person and I write about my super boring life.