TARZIPAN

img_2515.jpg

Tarzan er hjemme igjen fra ferien på landet. Kan ikke se at han har lagt på seg, til tross for at han har fått leverpostei i én uke. ENDELIG en å dele sengen med. ENDELIG en som lager litt lyd. Var godt å få ham tilbake si!

Spilt Fallout 4 i 12 timer(!!), ikke heeelt i strekk, men nesten. Vi gikk på tur i  2-tida og det var så hinsides kaldt, jeg kunne nesten lukte at snøen var på vei. BRRRR. Nå har jeg sett ferdig Outcast, Animal Kingdom og Suits, eller det er én episode igjen av Suits da. Neste prosjekt er Narcos, From Dusk Till Dawn og Mr Robot sesong 2! Nååå er klokken 6, og da er det på tide å legge seg.

< 3

Comment

vickiii

I'm the girl with so many nicknames that I can't even remember them all. I don't blog to get "popular", get followers or get famous. I don't want that. I just do it for the fun, even though I'm a very boring person and I write about my super boring life.